Roll-on Tranquil- amestec calm
Roll-on Tranquil- amestec calm
Roll-on Tranquil- amestec calm
Roll-on Tranquil- amestec calm

Roll-on Tranquil- amestec calm

Blend ROLL-ON TRANQUIL :

- este un amestec CALMANT

- ce inspira incredere in linistea si pacea interioara

- poarta-l cu tine cand ai zile grele

- pentru a nu uita ca esti bine si esti suficient, intotdeauna

Ulei aromaterapeutic 100% natural

999-MIX7
Ultimele produse in stoc
25,00 lei
Livrare in 48 ore!

Descriere

Roll-on  TRANQUIL - ulei aromaterapeutic 100% natural

TRANQUIL - Blend ROLL-ON cu uleiuri esentiale - este un amestec binefacator pentru trup si suflet, te ajuta cand ai nevoie de calmare, destindere, linistire si incetinire. Pastreaza-l la tine in perioadele dificile, dureroase, iar parfumul sau te va incanta negresit.

COMPOZITIE: Este un amestec alcatuit din uleiuri esentiale de Lavanda, Petitgrain Bio, Bergamota fara bergapten, Maghiran, Cedru Atlas Bio si Musetel roman in baza de ulei de Cocos fractionat.

BLEND PREMIUM

O formula dezvoltata de Aromaterapeut pe baza unor studii, cercetari si teste efectuate pe o perioada indelungata de timp.

MATERII PRIME

Folosim numai uleiuri esentiale 100% naturale, pure, nediluate, potente, testate GCMS.

MOD DE UTILIZARE: Se aplica pe suprafete mici de piele, in preponderenta pe zonele cu puls cum ar fi incheieturi, gat, tample.

Numai pentru uz extern. Evitati contactul cu zona ochilor. A nu se ingera. Intrerupeti utilizarea produsului in cazul in care se manifesta roseata sau mancarime.

A nu se lasa la indemana copiilor! A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele solare.

Testat Dermatologic. Produs in Romania.

Informatiile despre produse si indicatiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educationale, nu acopera toate modalitatile de utilizare, toate masurile de precautie, toate posibilele interactiuni, incompatibilitati sau efecte adverse. Informatiile se obtin din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in limita cunostintelor noastre dar nu au caracter exhaustiv.  Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afectiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare in scop terapeutic, consultati un medic.

Detalii Produs

Capacitate
10ml

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist