Prin trimiterea acestui formular, ești de acord cu Politica de confidențialitate și consimți să primești comunicări de marketing de la Aroma Expert.
Ulei esential de Lemn de Trandafir 100% pur 5ml, Oleya
Details
Acest ulei esenţial este o încântare pură. Purtătorul unei arome minunate, asemănătoare frumoasei plante de trandafir, cu note dulci-lemnoase, Uleiul de Lemn de Trandafir este ideal pentru momentele tale de calm și relaxare. Se combină armonios cu majoritatea uleiurilor esențiale și oferă o notă delicată, parfumată oricărei încăperi.
Proprietăți aromaterapeutice
- Ideal pentru momentele încărcate, agitate, stresante
- Ajută la alungarea gândurilor negre, neliniștii
- Folosit în meditații ajută la instalarea stării de calm și pace
- Ajută la recăpătarea încrederii
- Ideal în perioadele de stres acut, tensiune sau tristețe
- Contribuie la crearea unei atmosfere calme și reconfortante în perioadele solicitante
Beneficii Cosmetice
- Ideal pentru formularea produselor cosmetice destinate tenului matur, cu riduri
- Poate fi încorporat, în concentrația corespunzătoare, în produse destinate îngrijirii părului uscat sau vopsit
- Conferă preparatelor cosmetice o aromă florală, dulce și lemnoasă
1. Topic – absorbția uleiurilor esențiale prin piele
Poți folosi uleiurile esențiale topic DOAR atunci când sunt diluate. Pentru a nu irita pielea, recomandarea generală de diluție este:
- 2% în cazul adulților ( 4-5 picături la 10 ml de ulei vegetal)
2. Difuzați și inspirați: Inspirați uleiurile esențiale preferate folosind un difuzor de uleiuri esențiale sau direct din sticluță. În difuzor recomandăm ca diluție generală pentru adulți adăugarea a 5-10 picături (total) de uleiuri esențiale și difuzie cicluri de 60 minute.
Aplicații Practice
- Vă recomandăm o diluție generală de 0.5-2% a uleiului de Lemn de Trandafir în preparatele cosmetice
- În difuzor recomandăm ca diluție generală pentru adulți adăugarea a 5-10 picături (total) de uleiuri esențiale si difuzie cicluri de 60 minute.
- Uleiurile esențiale se adaugă în formulările care se prepară la cald numai după răcire
- Se pot folosi câteva picături adăugate în șampon sau balsam pentru a oferi vitalitate și a hidrata firul de păr (la șampon 200 ml putem adăuga maxim 100 picături ulei esențial)
- Folosit cu succes și în aromaterapie, ca masaj corporal inducând calmare si relaxare minții si trupului
- Se pot adăuga câteva picături în cadă (întotdeauna diluăm înainte cu un ulei vegetal și apoi adăugăm în apa căzii care nu trebuie să fie fierbinte)
Caracteristici
- Denumire (INCI): Aniba Rosaeodora Wood Oil
- Metoda de extractie: distilare prin abur
- Calitate: 100% pur, fără tratamente chimice, Ulei esential de Lemn de Trandafir de calitate superioară.
- Consistență: vâscozitate scăzută, se poate utiliza în difuzor
- Culoare: lichid gălbui, incolor
- Aromă: dulce de trandafir, lemnos
- Miros: proaspăt curat, floral, dulce cu influenţe lemnoase
- Ţara de Origine: Franța
- Depozitare: loc ferit de lumină, uscat, de preferat între 5 – 25 de grade C, în flacon de sticlă, sensibil la radiații UV
- Prezentare: recipient din sticlă brun.
Materials + Care
We prioritize quality in selecting the materials for our items, choosing premium fabrics and finishings that ensure durability, comfort, and timeless appeal.
Shipping + Returns
We strive to process and ship all orders in a timely manner, working diligently to ensure that your items are on their way to you as soon as possible.