Despre emotii, sentimente si iertare -Lise Bourbeau
Lise Bourbeau
Despre emotii, sentimente si iertare - Lise...
Despre emotii, sentimente si iertare - Lise...
Despre emotii, sentimente si iertare -Lise Bourbeau
Lise Bourbeau
Despre emotii, sentimente si iertare - Lise Bourbeau
Despre emotii, sentimente si iertare - Lise Bourbeau

Despre emotii, sentimente si iertare - Lise Bourbeau

Lise Bourbeau este cunoscuta pentru cartile sale despre dezvoltarea personala si spirituala, iar majoritatea lucrarilor sale se concentreaza pe identificarea si vindecarea ranilor emotionale care ne pot impiedica sa fim noi insine si sa ne traim viata la maximum.

888-LIT45
Ultimele produse in stoc
17,00 lei
Livrare in 48 ore!

Descriere

Printre cartile sale cele mai cunoscute se numara "Cele cinci rani care ne impiedica sa fim noi insine", "Asculta-ti corpul, prietenul tau cel mai bun" si "Elibereaza-te de dependentele emotionale si de comportamentele autodistructive". Aceste carti ofera cititorilor o perspectiva profunda asupra modului in care emotiile noastre ne pot afecta viata si ofera instrumente si tehnici pentru a identifica si a vindeca ranile emotionale, a intelege mai bine corpul nostru si a ne imbunatati relatiile interpersonale.

In majoritatea cartilor scrise de Lise Bourbeau, exista dialoguri cu pacientii sau cu persoane care au cerut ajutor in rezolvarea problemelor lor. Aceste dialoguri sunt menite sa ofere cititorilor o perspectiva mai clara asupra modului in care pot sa identifice ranile emotionale si sa gaseasca solutii pentru a le vindeca.

De asemenea, in aceste dialoguri, Lise Bourbeau impartaseste tehnici si exercitii practice pe care cititorii le pot utiliza pentru a-si intelege mai bine emotiile si pentru a-si imbunatati relatiile interpersonale. In general, aceste dialoguri sunt menite sa ofere cititorilor un cadru pentru a intelege mai bine modul in care emotiile noastre pot afecta corpul nostru si viata noastra in general, si cum putem sa le gestionam mai eficient.

Detalii Produs

Produse asemanatoare

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist

Politica de Cookies

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare.

Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.