Top 5 utilizari ale unui recipient

Top 5 utilizari ale unui recipient.

 

Recipientele joaca un rol extrem de important in mentinerea calitatii uleiulilor esentiale, dar mai exact in ce moduri le putem folosi si cum putem profita la maxim de acestea? In urmatoarele randuri echipa AromaExpert va prezita 5 moduri in care recipientele va pot fi de folos.

 1.  Sticluta pentru parfum

Diferite amestecuri rezulta in diferite parfumuri ideale pentru diferite ocazii. Acestea merita sa fie pastrate intr-o sticluta eleganta, creata special pentru nevoile tale.

 2. Spray de perna

Multe uleiuri sunt recunoscute pentru proprietatile lor de calmare si pentru contribuirea acestora la calitatea somnului. Un amestec pentru calmare si somn poate fi pastrat intr-o sticluta cu pulverizator langa pat, astfel incat acesta sa fie pus pe perna in fiecare seara.

 3. Spray de tantari

Cu totii ne-am confruntat cu problema tantarilor pe timpul verii. Spray-urile din comert contin chimicale ce pot face rau pielii. Insa amestecurile din uleiuri naturale sunt un substitut ce are aceeasi eficienta, un miros placut si care chiar poate beneficia epidermei.

 4. Roll-on pentru masaj facial

Cu totii meritam un moment relaxant dupa o zi lunga de munca. Un masaj facial cu ajutorul unui roll-on si al unui amestec pentru piele este o modalitate ideala pentru a te elibera de stresul din timpul zilei.

 5.  Sticluta cu pipeta

Uleiurile esentiale sunt menite pentru a fi consumate in cantitati mici, spre exemplu pentru parfumarea camerei este recomandat o picatura la 5mp. Sicluta cu pipeta este ideala pentru a avea control asupra numarului de picaturi folosite in diferite amestecuri.

Cu drag! 

Aroma Expert 

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Product added to wishlist

Politica de Cookies

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare.

Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.