SCANAREA ZYTO si ULEIURILE ESENTIALE

 

Ai vrea sa folosesti uleiurile esentiale, dar nu stii care este cel mai potrivit pentru tine?

 

Ai vrea sa stii care sunt emotiile tale predominante si cu ce uleiuri le poti echilibra?

 

Ai vrea sa obtii informatii personalizate despre starea ta de bine?

 

In cazul in care vrei un raspuns la oricare dintre intrebarile de mai sus, poti sa faci o scanare Zyto. Scanarea Zyto, presupune plasarea palmei pe un dispozitiv care seamana cu un mouse mai mare, iar durata scanarii este de maxim 5 minute. Dupa ce scanarea se realizeaza, softul prezinta rapoartele pe marginea carora se face o analiza a informatiilor obtinute. Pe baza informatiilor obtinute va puteti face o imagine mai clara asupra dezechilibrelor, ce emotii au condus la aceste dezechilibre dar si felul in care stilul de viata actual poate sa te influenteze.

Asa cum sustine renumitul dr. Ryke Geerd Hamer, orice afectiune din corpul fizic, se datoreaza unor emotii sau unor socuri emotionale, fie neexprimate, fie nerecunoscute, fie reprimate, fie neconstientizate, fie traite la cote maxime. Odata ce constientizam aceste emotii si le eliberam, corpurile noastre pot sa inceapa procesul de vindecare. Prin scanarea Zyto poti sa aflii atat dezechilibrele, emotiile cat si ce uleiuri esentiale poti sa utilizezi.

Uleiurile esentiale, in afara de calitatile oferite de compozitia lor chimica, ele au si un profil emotional, cu ajutorul caruia putem sa  obtinem aducerea din subconstient, in constient, a emotiilor blocate sau reprimate, dar si eliberarea acelor emotii care se perpetueaza si ne tin ca si pe pilot automat.

Tehnologia folosita de scanerul Zyto Balance este de tip GALVANIC, folosind elemente virtuale (semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”. Prin intermediul tehnologiei Zyto se face trecerea de la un chestionar clasic, in care ati raspunde intrebarilor in mod constient,la un chestionar virtual la care corpul raspunde direct.

Scanarile sunt recomandate o data la minim 21 de zile sau in stari acute. Ele pot fi facute atat de adulti, cat si de copii.

 

Cum actioneaza uleiurile esentiale?

·        Prima si cea mai la indemana metoda de utilizare a uleiurilor esentiale se realizeaza prin inspirarea lor.

·        Potrivit specialistilor, uleiurile esentiale interactioneaza cu sistemului limbic cerebral in mai putin de 20 de secunde.

·        Prin inspirare componentele chimice din vaporii de ulei esential ajung in sistemul limbic, adica la centrul emotiilor.

·        Dupa cum bine se cunoaste,uleiurile esentiale au efecte antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice si chiar si sedative.

 

Uleiurile esentiale contin preponderent trei tipuri de compusi organici diferiti, fiecare dintre acestia avand un efect anume:

 

1. Monoterpenele

Acesti compusi se regasesc in majoritatea uleiurolor esentiale si ajuta la reprogramarea   informatiilor in memoria celulara.

 

2. Fenilpropanoide

Acesti compusi au proprietati antibacteriene, antifungice, dar si antivirale si au capacitatea de a curata receptorii celulari. Fara sa fie curatati acesti receptori, celulele nu pot comunica si apar dezechilibrele in organism, care declanseaza aparitia afectiunilor. Printre uleiurile care contin acesti compusi se afla:

·       uleiul de menta

·       uleiul de busuioc

·       uleiul de oregano

·       uleiul de scortisoara

 

3. Sesquiterpenele

Acesti compusi au proprietatea de a ajuta la oxigenarea tesuturilor, impiedicand supravietuirea si multiplicarea bacteriilor.  Printre uleiurile care contin acesti compusi se afla:

·       uleiul de cedru

·       uleiul de santal

·       uleiul de piper negru

·       uleiul de ghimbir

·       uleiul de smirna

·       uleiul de patchouli

 

 

 

Cristina Ciobanu

Aromaterapeut certificat

 

 

“Cunoaşterea este putere. Informaţia înseamnă eliberare. Educaţia este premiza progresului în fiecare societate, în fiecare familie.”

 

                                                                                                                                                                Kofi Annan