Noutate in literatura pentru AROMATERAPIE  -Ghid si Agenda

Comunitatea AromaExpert se mandreste cu produsele ei unice, asa ca astazi am dori sa va prezentam primul bun din seria “Produse cu Poveste”. Agenda “Am un ulei pentru asta!” este un tovaras de nadejde atat pentru cei nou veniti in lumea uleiurilor esentiale, cat si pentru veteranii acestei practici.

Agenda “Am un ulei pentru asta!” este impartita in doua categorii: primele 24 de pagini au rolul de a va oferi un imbold si un ajutor in modul de utilizare al uleiurilor esentiale doTERRA, urmand ca restul produsului sa deserveasca un spatiu sigur, ideal pentru a nota fiecare descoperire a acestei lumi magice.

Creata de fondatoarea comunitatii noastre, Cristina Ciobanu, aceasta agenda are scopul de a-si ajuta posesorul sa aiba atat inforamtii de baza cu privire la uleiurile esentiale, cat si compozitia amestecurilor, modul in care pot fi folosite, traducerea denumirilor, modul de diluare, cat si cele 75 de pagini disponibile pentru a notarea experientelor.

“Am dorit tot timpul sa am la indemana cat mai multe informatii despre uleiurile esentiale, sa le pot utiliza intr-un mod eficient.”  ne povesteste Crstina. Acest gand a dus la nasterea primului produs cu poveste din gama AromaExpert, primul produs de acest tip, dezvoltat din iubire si menit sa impartaseasca cu fiecare persoana care are norocul sa il detina toate informatiile necesare unei imbunatatiri in calitatea vietii. 

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Product added to wishlist