Cum depozitam uleiurile esentiale?

         Uleiurile esentiale sunt o parte cruciala pentru o viata sanatoasa si lipsita de griji, insa chiar si ele necesita putina atentie pentru a ne oferi noua cel mai bun rezultat. Asa ca, astazi, echipa AromaExpert ar dori sa va povesteasca despre cum trebuie pastrate in siguranta aceste mici minuni lichide.

         Mediul ideal pentru pastrarea unui ulei este un recipient din sticla, inchis la culoare. Un recipient de plastic, spre exemplu, poate degaja diferite toxine in ulei, compromitandu-i beneficiile, iar unul transparent lasa razele uv sa intre in contact cu lichidul din interior. Acest lucru oxideaza moleculele substantei, facand uleiul sa expire in 3 luni in loc de 2 ani, cat este durata lui de viata.

         De asemenea, trebuie pastrate vertical sau inclinate cu gura in sus, intr-un spatiu cu temperature si umiditate scazuta. Deci locuri precum baia sau bucataria sunt iesite din discutie. AromaExpert va recomanda un sertar, cutie sau un dulapior special dedicat pastrarii corecte ale acestora.  Daca veti respecta sfaturile date de noi, va promitem ca uleiurile dumneavostra isi vor mentine calitatea si va vor ajuta sa va treziti in fiecare dimineata si sa adormiti in fiecarea seara cu zambetul pe buze.

Cu drag! 

AROMA EXPERT

Related products

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Product added to wishlist

Politica de Cookies

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare.

Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.