Cauzele Emotionale ale Bolilor care incep cu A

Salut!

Hai sa aruncam o privire mai ludica si prietenoasa la aceste chestiuni ale cauzelor emotionale ale bolilor. Valeriu Popa a scris mult despre cum emotiile noastre pot avea un impact direct asupra sanatatii noastre iar noi ne-am gandit sa va prezentam pe parcursul a mai multe articole, acesta abordare.

Deci, hai sa ne plimbam prin aceasta gradina de ganduri si sa intelegem ce ne spune el. Se spune ca exista o puternica legatura intre emotii si organele noastre, si ca acestea pot influenta starea noastra de sanatate. In viziunea sa, fiecare boala sau afectiune fizica are o cauza emotionala profunda, iar sanatatea noastra reflecta, intr-un fel sau altul, starea noastra emotionala.

El explica aceasta legatura astfel:

ACNEEA (cosurile): E ca si cum pielea ta ti-ar spune, "Hey, ai uitat sa te iubesti, frate! Nu-ti place de tine deloc, si asta trebuie schimbat." Deci, ia-ti o clipa sa te privesti cu mai multa dragoste.

ALCOOLISMUL: Aici, tatal poate sa fie ca o umbra care planeaza asupra ta. E ca si cum ai purta povara relatiei cu el si ai ajuns sa-ti faci rau cu alcoolul. In loc sa te simti legat de alcool, incearca sa te eliberezi si sa-ti gasesti iubirea si armonia in viata.

AFECTIUNILE PULMONARE: Acestea par a fi povesti nespuse si suparari ingropate adanc. Daca ai astfel de afectiuni, poate e momentul sa incepi sa-ti exprimi emotiile si sa te bucuri mai mult de viata.

AFECTIUNI LA SUPRARENALE: E ca si cum treci pe langa tine fara sa te cunosti. Nu uita sa te accepti si sa fii atent la tine insuti.

ALERGIILE: Acestea pot fi semne ale nemultumirilor fata de cei din jur. Arunca o privire critica la modul in care te raportezi la oamenii din viata ta si vezi daca poti face schimbari pentru a te simti mai bine.

ANEMIA: E ca si cum ai ascunde talentele tale si nu le-ai folosi in beneficiul altora. Incepe sa-ti pui in valoare darurile si sa te implici mai mult in ajutorarea altora.

ANGINA: Daca simti ca nu poti sa te exprimi, s-ar putea sa ai probleme cu angina. E timpul sa-ti depasesti fricile si sa ceri ceea ce iti doresti.

APENDICITA: Poate e momentul sa nu mai blochezi energia pozitiva si sa te bucuri de viata. Frica poate sa-ti duca la probleme cu apendicele.

ARTRITA: Daca ai artrita, poate incerci sa schimbi pe ceilalti prea mult. Lasa-i sa fie ei insisi si accepta-i, asa cum sunt.

ATEROSCLEROZA: E timpul sa lasi tensiunile si sa vezi partea buna a lucrurilor.

ASTMUL: Daca iti tii iubirea ascunsa, plansul suprimat poate duce la astm. Incepe sa te deschizi si sa-ti exprimi emotiile.

AUTISM: In trecut, poate ai respins societatea. Acum, incearca sa accepti iubirea si sprijinul celor din jur.

APOPLEXIE: Nu fugi de viata sau de tine insuti. Nu-ti purta vinovatia ca o povara. Fii constient ca nu e nevoie sa te simti vinovat.

In final, Valeriu Popa ne aminteste ca sanatatea noastra este strans legata de modul in care ne gestionam emotiile si relatiile cu ceilalti. Deci, hai sa ne iubim mai mult, sa fim deschisi si sa ne eliberam de povara. Cine stie, poate ca astfel vom putea evita problemele de sanatate si ne vom simti mai bine in pielea noastra.

Urmeaza si alte afectiunii....

Related products

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Product added to wishlist

Politica de Cookies

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare.

Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.