Carnetul de rapoarte ZYTO

Carnet de rapoarte – Zyto

 

Urmatorul produs din seria “Produse cu poveste”; carnetul cu rapoarte tipizate este menit sa usureze sarcina celui care scaneaza, cat si sa ofere o modalitatea mai eficienta de citire si respectare a raportului celui care este scanat. Atentie insa, acesta nu este un inlocuitor al raportuli Zyto, ci ofera posibilitatea sintetizariii intr-un format A4, asemanator unei retete.

Carnetul este impartit in 3 segmente: prima parte, de 10 pagini, contine diferite informatii despre uleiurile esentiale doTERRA, precum lista de traducere din engleza in romana, profilul emotional al uleiurilor, ghid de diluare, contraindicatii, cateva retete drept inspiratie si roata uleiurilor si emotiile. A doua parte, de 50 de pagini, sunt rapoartele propriu-zise, unde cel care scaneaza poate sintetiza intr-o foaie A4 tot ce trebuie sa stie cel care este scanat pentru o urmarire mai usoara a retetei de uleiuri. Ultima parte, formata din 6 pagini este reprezentata de o sectiune destinate notelor detinatorului, unde acesta poate scrie ce isi doreste si ce il ajuta legat de Zyto. 

“Am creat acest carnet pentru a servi tuturoro colegilor mei care folosesc scanerele Zyto”, povesteste Cristina Ciobanu, fondatoarea AromaExpert si creatoarea acestui produs care are scopul asistarii tuturor din lumea Zyto. Daca folosesti scanerul Zyto, acest carnet trebuie sa fie nelipsit din mediul tau de munca.

 

Aceasta a fost o oprire in calatoria noastra prin lumea scanarilor ZYTO. Dacă doriti sa continuati si vreti sa aflati mai multe despre scanarile Zyto sau frumoasa lume a uleiurilor esentiale, vedeti mai multe detalii alaturi de aromaterapeutul, Cristina Ciobanu.

 

www.cristinaciobanu.pro

 

 

Aroma Expert, cu drag!

www.aromaexpert.ro

Related products

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Product added to wishlist