3 idei de cadouri pentru iubitorii de uleiuri esentiale

 

    Sezonul sarbatorilor se aproprie cu repeziciune, iar intrebarea “Ce as putea sa-i iau acestei personae cadou?” isi sadeste deja loc in mintile noastre. Echipa AromaExpert s-a gandit sa va ajute cu aceasta mica dilema, asa ca, in urmatoarele randuri va prezentam 3 idei de cadouri pentru iubitorii de uleiuri esentiale.

    Un set de recipiente pentru amestecuri

  Asa cum am repetat in diferite articole, modul in care o persoana depoziteaza amestecurile de uleiuri esentiale poate determina calitatea acestora. Un set de sticlute create special pentru a tine amestecurile in siguranta si in cea mai buna stare poate bucura un iubitor al acestei practici.

   Agenta “Am un ulei pentru asta!”

  Aceasta agenta unica trebuie sa fie nelipsita de pe rafturile fiecarei personae. Un mod simplu si eficient de a avea cunostintele de baza ale uleiurilor la indemana, dar care va si permite sa va adaugati experientele, este un ghid de nadejde pentru fiecare iubitor, chiar daca se afla la inceput sau foloseste iuleiuri de ani de zile.

    Orice carte despre uleiurile esentiale

    Indiferent de experienta pe care o persoana o are in acest doemniu, mereu exista mai multe lucruri interesante de aflat. Aromaterapia se poate imbina cu tot felul de alte lucruri precum masajul sau yoga. O carte care sa ajute persoana iubita sa se dezvolte si sa afle mai multe posibilitati de imbunatatire cu ajutorul uleiurilor, este un cadou minunat, Cunostiinta este cea mai puternica calitate.

Comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment
Product added to wishlist