Betisoare parfumate OM Nag Champa
Betisoare parfumate OM Nag Champa
Betisoare parfumate OM Nag Champa
Betisoare parfumate OM Nag Champa
Betisoare parfumate OM Nag Champa
Betisoare parfumate OM Nag Champa

Betisoare parfumate OM Nag Champa

Betisoarele parfumate OM Nag Champa sunt produse speciale care combina aromele distinctive ale amestecului de parfum Nag Champa cu puterea si semnificatia simbolului "OM". Aceste betisoare sunt create pentru a aduce o experienta profunda si spirituala, imbinand aroma placuta cu simbolismul sacru al lui "OM".

Atunci cand aprinzi un betisor parfumat OM Nag Champa, elibereaza un fum parfumat care umple incaperea cu aroma distinctiva a amestecului Nag Champa. In acelasi timp, simbolul "OM" gravat sau imprimat pe betisor poate servi ca un punct focal in timpul practicilor spirituale, meditatiei sau recitarii de mantra.

999-ARO52
Stoc epuizat
9,00 lei


Descriere

Amestecul de parfum Nag Champa este unul traditional, cu o aroma dulce, florala si exotica, compus in principal din ulei de champa (flori de frangipani) si alte ingrediente aromatice precum lemn de santal, miresme si rasini naturale. Acest amestec a devenit popular in practicile spirituale si ceremoniale datorita aromei sale deosebite.

Simbolul "OM" este unul dintre cele mai sacre si puternice simboluri din spiritualitatea indiana. Este considerat sunetul primordial din care a luat nastere intregul univers. Recitarea sau meditarea asupra lui "OM" se crede ca aduce armonie, liniste si conexiune spirituala.

Este important sa citesti informatiile despre produs si sa te asiguri ca produsele pe care le achizitionezi provin de la surse de incredere si respecta standardele de calitate.

Este intotdeauna recomandat sa achizitionezi produse autentice de la producatori de incredere pentru a te asigura ca beneficiezi de calitate si siguranta.

Timpul de ardere al betisoarelor este de aproximativ 20 de minute.

Pachetul contine aproximativ 15 betisoare de aproximativ 18cm lungime.

Pretul este pentru 1 cutie care contine 15 betisoare.

Plasati betisorul in suport special si  pe o suprafata rezistenta la caldura. 

Nu lasati betisorul parfumat sa arda nesupravegheat. 

A se pastra departe de materiale inflamabile cand este aprins.

A nu se lasa la indemana copiilor. 

A nu se folosi de persoanele cu probleme respiratorii sau cu alergii.

Tara de origine- India

Detalii Produs

Capacitate
15 Betisoare
Aromaterapie
Betisoare parfumate
Aroma
Om

Produse asemanatoare

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist