Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI
Betisoare parfumate FENGH SHUI

Betisoare parfumate FENGH SHUI

Betisoare parfumate Feng Shui

Betisoarele parfumate Feng Shui sunt folosite in practica Feng Shui pentru a ajuta la imbunatatirea energiei dintr-un spatiu si la crearea unei atmosfere armonioase si echilibrate. Aceste betisoare pot fi denumite si "betisoare Feng Shui" sau "betisoare pentru echilibrare energetica".

Ele sunt realizate cu un amestec de plante si ingrediente speciale care sunt considerate sa aiba proprietati de purificare si energizare, cum ar fi lemnul de santal, bambusul, trandafirii, lavanda, eucaliptul si alte plante cu proprietati curative si echilibrante.

999-ARO34
Disponibil
3,90 lei
Livrare in 48 ore!

Descriere

Betisoare parfumate sunt folosite inca din antichitate pentru meditatie, ca ritual de purificare sau pentru a crea un mediu ambiental dorit. Betisoarele naturale HEM imbina un amestec din diferite ierburi, fructe, lemnoase si arome. 

Atunci cand sunt folosite in cadrul unei ceremonii sau practici spirituale, aceste betisoare parfumate pot ajuta la curatarea si armonizarea energiei dintr-un spatiu, eliminarea energiilor negative si atragerea energiilor pozitive. Ele pot fi folosite pentru a declansa o stare de liniste si relaxare, care poate ajuta la imbunatatirea somnului si a starii de spirit.

In plus, betisoarele parfumate Feng Shui pot fi utilizate pentru a activa diferite zone Feng Shui ale unei locuinte sau spatii de lucru, cum ar fi zona de prosperitate, zona de cariera, zona de iubire si relatii si zona de sanatate. Aceste betisoare pot ajuta la imbunatatirea energiei si la amplificarea intentiilor noastre pentru a atinge obiectivele noastre in aceste zone ale vietii noastre.

Este important de retinut ca aceste betisoare parfumate nu sunt un substitut pentru aplicarea corecta a principiilor Feng Shui si pentru curatarea si organizarea spatiului de locuit sau de lucru. Ele pot fi folosite ca suport energetic pentru a imbunatati si armoniza energia dintr-un spatiu, dar succesul final depinde in mare masura de eforturile noastre personale si de aplicarea corecta a principiilor Feng Shui.

Deci ce mai astepti? Obtineti un pachet de betisoare!

Timpul de ardere al betisoarelor este de aproximativ 20 - 30 de minute.

Pachetul contine 20 betisoare de aproximativ 18cm lungime.

Pretul este pentru 1 cutie care contine 20 betisoare.

Plasati betisorul in suport special si  pe o suprafata rezistenta la caldura. 

Nu lasati betisorul parfumat sa arda nesupravegheat. 

A se pastra departe de materiale inflamabile cand este aprins.

A nu se lasa la indemana copiilor. 

A nu se folosi de persoanele cu probleme respiratorii sau cu alergii.

Tara de origine- India

Detalii Produs

Capacitate
20 betisoare
Aromaterapie
Betisoare parfumate
HEM

Produse asemanatoare

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist

Politica de Cookies

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare.

Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.